Dofterna påminner mig om när jag var liten. | Amanda Nöjd
amandanojd

Amanda Nöjd

Annons

Dofterna påminner mig om när jag var liten.

Godmorgon! Öppnar fönstret & det luktar sommar.  Dofterna påminner mig om när jag var liten, hur det känns att kliva ut på gräset barfota, det påminner mig om mina mor & far föräldrar, om hur vi alltid var i skogen, om blåbär, blommor ,om hur vi var ute sent & lekte med alla barn i området, fina stunder vid havet & om värme & kärlek. Jag känner tacksamhet för livet jag fått & har idag!

Hur har ni det godingar? Svettats av värmen inatt? Är ni lediga nu? Vi inväntar 2 dagar tills pappan i familjen ska få gå på semester. Men jag och lillen har redan intagit position semesterläge. Vi har sovit hos min mamma & familjen på den sidan i ett par dar då det håller på att fixa till i vår lägenhet efter förra hyresgästens små bravader, haha. Vi saknar pappa D sååå mycket, men vi har haft underbara dagar här! Z lever life & kör med alla, haha. Jag har även fått tid till mycket träning, vilket är så tacksamt. Vi tog bland annat en sväng till en friidrottsbana där jag sprang 2km.  Vi var även i skogen & plockade blåbär, hade ingen aning om att Z älskade “båbär” så mycket, det syntes efteråt vem som åt mest. Blev två goda pajer med vaniljsås, en nyttigare variant ( vilken min mamma är så grym på att göra) & en onyttig, jag åt som en tok!!

 

Ikväll ska vi hemåt igen innan vi drar vidare runt i Sverige till helgen. Tvättning & packning står på schemat. Nu blir det frulle & sen ska jag ta mig en spring runda. Ta hand om varandra & ha en bra dag nu💜

 

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
amandanojd

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats