Godkväll! | Amanda Nöjd
amandanojd

Amanda Nöjd

Annons

Godkväll!

tempImageForSaveHejhej! Hur står det till? Jag hänger i soffan med en kopp te & varvar ner lite, tv:n är avstängd & det enda som hörs just nu är regnet som smattrar mot glaset. ( så piper dismaskinen att den är färdig precis i den meningen). Känns lite som lugnet före stormen, innan hemtentan börjar imorgon haha. Närå det ska nog gå fint, det brukar vara trögstartat men rullar på när jag väl kommer igång. Har ni haft en bra måndag? Jag körde ett träningspass på förmiddagen idag med, eftersom jag förmodligen behöver ta varje tid jag kan för plugget i veckan så blir det nog mer hemma träning. Så pojkarna hängde hemma  & sen gjorde vi lax i ugn med grädde & ost & blomkål till. Så enkelt och så gott! Z äter både fisk, räkor, och blomkål nu, men kanske inte imorgon, man vet aldrig med den där matlusten, Igår fick han smaka blåmögelost, om han gillade det, eh jaa. “Macka” säger han även nu och tar en i handen och leder oss till skåpet där brödet ligger, en favorit på menyn haha. Kul & skönt att han kan äta det mesta! Sånna här små grejer tänker ni kanske , men det mesta är stort när ens barn gör eller lär sig något nytt & jag tror att det alltid kommer vara så. Eller hur pappa & Catharina, mamma & Daniel?

Efter vilan gick vi ut en stund men det var inte så gött väder även om vi hade varma kläder, så det blev kort stund. Väl hemma igen gjorde vi bananpankakor, tog ett bad i baljan ( synd att man inte får plats) & tittade på SF kids. Nu sover lillen & jag ska fortsätta hänga en stund i soffan innan läggdags. Wish me luck inför morgondagens hemtenta som ska pågå till fredag. Puss och ha en braa dag imorgon!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
amandanojd

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Catharina

    Så är det Amanda, ni kommer alltid vara våra barn ❤❤❤❤ och vi kommer alltid vara lika glada när ni utvecklas även i vuxen ålder 😚

Annons
stats