Gravid vecka 21, träning & glass! | Amanda Nöjd
amandanojd

Amanda Nöjd

Annons

Gravid vecka 21, träning & glass!

 

 

Godafton! Hur har ni det? Hoppas ni firar livet & denna sköna kväll trots Sveriges förlust i VM.

Vi har såklart också tittat, hejat på Sverige men även “poppat” studsmatta ( som lillen säger)  mellan varven, Blev också bjudna på hamburgare & hade en fin kväll ute i Floda. På vägen hem köpte vi med oss varsin milkshake, till mig & min stora prins… jag har nog ätit mer glass denna veckan än vad jag gjort det senaste året haha. 

Idag gick vi även in i vecka 21 på graviditeten, det går så snabbt den här gången. Magen växer & en del gravidsymtom har försvunnit & nya tillkommer. Men hittills har jag kunnat röra på mig & vara fysiskt aktivt så mycket mer än under min första graviditet, peppar peppar. De senaste två gångerna när jag sprungit har jag haft ganska ont och behövt sluta, men idag gick det kanon, sprang 3,19 km, jag brukar hålla mig mellan 2-4 km just nu. Den största skillnaden på första graviditeten och denna får jag nog säga är att jag har mer kunskap & ett annat självförtroende i att vara gravid, med allt vad det innebär. Alla graviditeter är ju olika & individuella men det är inte farligt att träna, tvärt om. Så länge en lyssnar på kroppen, oavsett graviditet eller ej så är det bara att köra på. Tar ett mål i taget & imorgon tänkte jag köra ett gympass. Nyfiken,( en fråga till er som varit/ är gravida)hur hade ni det med träning under/efter graviditeter? ( Skriv gärna i kommentarer nedan, på instagram eller fb) Jag kan tänka mig att kunskapen kring träning & graviditet har ändrats genom åren!

Nu snarkar visst min andra halva redan så jag ska också krypa ner. Önskar er en trevlig kväll & dröm sött.

puss!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
amandanojd

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats