Vi kör igen! | Amanda Nöjd
amandanojd

Amanda Nöjd

Annons

Vi kör igen!

Heej! Nu är det en lång ledighet som väntar, det vill säga semester,  så vi gör ett nytt försök här igen. För jag tycker ju om att ta bilder, skriva, dela med mig & förhoppningsvis inspirera.

Sist jag skrev här hade vi precis flyttat & nu har alltfler äventyr & förändringar intagit livet. Den största nyheten är att jag, som de flesta redan vet är gravid igen. Om vi är stolta, oja & lyckliga. Men det känns fortfarande overkligt.  Förutom ett illamående på cirka 3 månader så känner jag mig fortfarande stark & pigg. Nu tar vi en dag i taget & hoppas att allt går som det ska. Lill killen har börjat förskolan & pratar nu för fullt, på sitt sätt. Vår lilla prins, du tar världen med storm och sprider kärleksrus & bus!   Just nu ligger vi i sängen & tittar på Saltkråkan. ( Eller jag ligger ner, han springer upp & ner till musiken). I veckan har vi varit vid havet & myst med familjerna, varit på ultraljud & på MVC. Vi fortsätter väl i samma lugna spår imorgon, hoppas att ni har en härlig sommar oavsett semester eller ej.

Jag kommer fortsätta skriva om träning, mina tankar kring diverse saker & ting som sker i världen & mitt liv, självklart om min familj, blir förmodligen mycket bebis mage med. Hoppas ni finner ett intresse av att hänga på.

Puss!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
amandanojd

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats